Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kaarten zittingen 2019

Activiteiten


Carnavalsontbijt

Iedere carnavalsvierder weet het: Als je maar goed eet dan is een paar dagen feesten, hossen en carnavallen een fluitje van een cent. Helaas komt er dat niet altijd van en dan merk je vooral de laatste dag, carnavalsdinsdag, dat het allemaal wat zwaarder wordt. Daarom organiseert het Genootschap Oud Prinsen 's-zondags direct na de carnavalsmis een stevig carnavalsontbijt.


In het bijzijn van ons Prinsenpaar en Adelijk Gevolg en andere hoogwaardigheidsbekleders kan het 'volk' genieten van een stevig ontbijt met eieren en spek dat met een goed glas brandewijn wordt weggespoeld: proost op de komende carnavalsdagen! Dat deze bijeenkomst als bodem voor de carnaval goed wordt gewaardeerd blijkt uit de vele honderden bezoekers.


Een intensieve samenwerking tussen de Commissie Tent van de carnavalsvereniging De Buurlanders, grieks restaurant Athene en de Oud-Prinsen maken dat de 'eier', gelardeerd door verrukkelijke strookjes spek, prima op tijd én halfzacht liggen te wachten als de eerste hongerigen de carnavalsmis verlaten.


Activiteiten - Br Activiteiten - NL