Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kaarten zittingen 2019 De Carnavalsmis

Carnavalsmis 2018


Na het spectaculaire jubileum van de 22e carnavalsmis vorig jaar, wordt deze traditie uiteraard voortgezet. Want carnaval is van origine een Katholiek  feest. Even helemaal los gaan voordat aan de vastenperiode van 40 dagen begonnen wordt. De carnavalsmis is dan ook geen overdreven serieuze en saaie bedoeling, maar een viering waarin we blij en dankbaar zijn dat we kunnen feesten. Wel staan we even stil bij de mensen die, om wat voor reden ook, niet met ons mee kunnen vieren.


Feesten doen we samen. Heel veel vrijwilligers hebben zich ingezet om dit festijn mogelijk te maken. Al deze mensen dragen ieder met hun eigen talent en inzet bij aan een feest voor ons allemaal. Ook de carnavalsmis is niet alleen het werk van een kleine commissie en meneer Pastoor. Muziekvereniging “De Goede Hoop” en zangvereniging “Con Amore et Anima” zorgen voor de muzikale opluistering en iedereen die wil, mag meezingen met de bekende liederen. Dit wordt afgewisseld met momenten van humor en bezinning.


Kom daarom zondagochtend 11 februari om half 10 gerust eens kijken en luisteren in de kerk naar wat Pastoor van Lamoen en onze Prinsen en Prinsessen te vertellen hebben tijdens de carnavalsmis om samen in de goede spirit te beginnen. Dan kunnen we daarna in de tent aanschuiven bij het ontbijt dat de oud-prinsen organiseren om vervolgens van de optocht te genieten.


Een volle kerk tijdens de carnavalsmis: Wij goan er vûr!


Commissie carnavalsmis,

John Timmermans