Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kaarten zittingen 2019 Het Buurtgatse Carnavalsontbijt en maandagse brunch

Zoals ieder jaar organiseert het Genootschap Der Oud Prinsen van het Buurtgat weer een heerlijk ontbijt in de tent op carnavalszondag na de Carnavalsmis, en een lekkere na-optochtse brunch op carnavalsmaandag.

Oud-Prinsen serveren Carnavalsontbijt en -brunch


Zoals gebruikelijk presenteert Carnavalsvereniging De Buurlanders weer het overheerlijke en gezellige Carnavalsontbijt op zondag 11 februari. Dit ontbijt vindt omstreeks 11.00 uur,  na afloop van de Carnavalsmis in de St. Willibrorduskerk, plaats in de Carnavalstent op het Carquefouplein in Eersel. Ook dit jaar zorgt de ‘Oud Prinse Sjosiejeteit’, ofwel het Genootschap der Oud-Prinsen, ervoor dat de tafels keurig gedekt zijn. Iedereen kan dus zo aanschuiven en genieten van een prima maaltijd met eieren, spek en een warme versnapering. Om de sfeer te versterken wordt er gezorgd voor gezellige achtergrondmuziek.


Op maandag 12 februari zorgen de Oud-Prinsen wederom voor een smakelijke Carnavalsbrunch. Deze brunch vindt omstreeks 12.00 uur, aansluitend aan de Buurtgatse Jeugdoptocht, eveneens plaats in de tent. Alle deelnemers van de jeugdoptocht ontvangen een gratis toegangskaartje voor de brunch.


Voor kinderen tot en met twaalf jaar bedraagt de prijs € 4,50 per persoon voor het ontbijt en € 2,50 per persoon voor de brunch. Volwassenen en kinderen vanaf dertien jaar betalen € 6,- per persoon voor het ontbijt en € 3,50 per persoon voor de brunch. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Etos en Primera, beide gevestigd aan de Nieuwstraat in Eersel. Als er tijdens het ontbijt of de brunch nog kaarten beschikbaar zijn, zullen we deze ook bij de ingang van de tent verkopen.