Welkom bij C.V. De Buurlanders Sponsors
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kreesie Fist

Nieuw voor de jongeren tijdens Carnaval: Kreezie Fist!

Zeker in het jubileumjaar van CV De Buurlanders moet het voor iedereen, van jong tot oud, mogelijk zijn om in het Buurtgat Carnaval te vieren.

Met de veranderingen in het alcoholbeleid zijn de mogelijkheden om in het eigen dorp Carnaval te vieren voor jeugd vanaf de middelbare schoolleeftijd in Eersel zo ongeveer verdwenen.

Daar moest dus iets aan gedaan worden. En daar starten we dit jaar mee door op maandagavond de deuren van de Carnavalstent bij de kerk open te gooien voor het Kreezie Fist!

Om 20.30 uur is iedereen vanaf de middelbare schoolleeftijd tot 18 jaar welkom. Voor de jongste groep checken we de middelbare schoolpas. Die moet je dus meenemen.
De entree is gratis.
Ook vrienden en vriendinnen uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom.
Tot 0.00 uur maken we er een knallend jeugd-Carnavalsfeest van! Daarom is er die avond geen toegang voor volwassenen. Als we denken dat je ouder dan 18 jaar bent, kunnen we daarom om je ID vragen.

We hebben met een commissie van een paar enthousiastelingen, waaronder ook jeugdleden uit de doelgroep, alles uit de kast gehaald om een aantrekkelijk knalfeest neer te zetten.
Natuurlijk is het sowieso al gezellig om met alle jeugd uit het Buurtgat en omgeving samen Carnaval te kunnen vieren, maar we hebben ook nog gezorgd voor een flink aantal spectaculaire effecten en activiteiten.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst zodat de eerste editie een succes wordt en dat we hier de komende jaren op kunnen voortborduren.
Jullie kunnen ons hierbij helpen door het bekendmaken van dit topfeest. Lijkt het je leuk om te- komen, app/mail/deel/vertel dan ook anderen over het Kreezie Fist, zodat zij er ook bij kunnen zijn.

De laatste berichten en informatie vind je op Facebook (kreezie_fist) en Instagram (kreezie_fist). Eventuele vragen kun je ook via Facebook of Instagram Direct stellen.

Wij kijken er naar uit om samen met jullie een topfeestje neer te zetten.

Tot maandagavond!

GAS EROP!


Jeugd DJ’s opgelet!

Als je nou in deze leeftijdsgroep zit en toevallig ook nog hobby dj bent, dan kun je het feest misschien ook gedeeltelijk van achter de draaitafel meemaken. Je krijgt dan de mogelijkheid om je eigen set te draaien over de installatie van de tent, begeleid door de hoofd-dj. Maar we hebben nog een verrassing, die we verder nog even niet uit de doeken doen. Als je hierin interesse hebt, meld je aan via Facebook (kreezie_fist) of Instagram Direct (kreezie_fist) of een mailtje naar rogier@familievanrijswijck.nl.