Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kaarten zittingen 2019

Buurtgatse Ouderenzitting 2018

Laatste kaarten Buurtgatse Ouderen Zittingen verkrijgbaar


De Buurtgatse Ouderen Zittingsmiddagen in ontmoetingscentrum De Eikenburg te Eersel, georganiseerd door Carnavalsvereniging De Buurlanders, vinden plaats op zaterdag 10 februari en dinsdag 13 februari. Deze middagen zijn bestemd voor eenieder die van gezelligheid, Carnaval en samen vieren houdt. U hoeft geen lid te zijn van de KBO en er is ook geen leeftijdsgrens, want iedereen is welkom. Vanaf 13.30 uur gaan de zaaldeuren open, waarna het programma begint om klokslag 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Daarna zal er een heuse afterparty volgen, compleet met livemuziek. Enkel voor de dinsdag zijn er nog kaarten verkrijgbaar, want de zaterdag is inmiddels volledig uitverkocht.


Vorig jaar heeft de zaal een nieuwe aankleding gekregen en dit jaar ondergaat het podium een metamorfose. Dit vanwege het feit dat het ouderencarnaval een feestje te vieren heeft, namelijk hun 33-jarig jubileum. De presentatie en organisatie ligt wederom in handen van Ron Jansen, Laurette Dikmans en Susanne van den Heuvel; alle drie bekende gezichten op de diverse podia tijdens Carnaval. Uiteraard zijn Ouderenprins Jan d’n Derde en Prinses Leny met hun Gevolg aanwezig, maar komen ook Dorpsprins Eric d’n Urste en Prinses Angela met hun Raad van Elf en Jeugdprins Sjors d’n Urste, Prinses Evi en Vorst Bram met hun Jeugdraad op bezoek.


U kunt genieten van verschillende artiesten met uiteenlopende leeftijden en acts. De tonpraters Boet en Toon komen ditmaal opnieuw de middagen opleuken. Zanger Mari Bouwmans brengt drie liedjes ten gehore en er wordt gedanst door de dansmarietjes en onze eigen hofdames Janne en Dianne. Na een jaar van afwezigheid mag Tante Annie bij deze jubileumeditie natuurlijk niet ontbreken. Het duo Kop en Schotel heeft dit jaar op het gemeentehuis gepoetst en het Irsels volk verzorgt tot slot een zelfgeschreven jubileumlied en de afterparty. Kortom, dit feestje mag u niet missen!


Voor deze geweldige Carnavalsmiddagen wordt een eigen bijdrage van slechts € 3,- per toegangskaart gevraagd. Hierbij zijn een gratis consumptie en andere geneugten inbegrepen. De kaarten kunnen worden afgehaald en betaald in De Eikenburg en ’t Stökske (op=op!). Voor degenen die niet naar deze kaartuitgifte kunnen komen, bestaat de mogelijkheid om telefonisch naar kaarten te informeren en indien nog beschikbaar deze te reserveren. Hiertoe kan men contact opnemen met Annie of Bert Kennis via het telefoonnummer 0497-514548. Gelieve naar dit nummer te bellen omstreeks 18.00 uur.