Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Presentatie Carnavalskrant

Carnavalsloterij en presentatie Carnavalskrant De Buurlander


Op vrijdagavond 26 januari is iedereen uitgenodigd in De Muzenval te Eersel, waar op ludieke wijze Carnavalskrant De Buurlander van 2018 wordt gepresenteerd aan onze nieuwe Dorpsprins Eric d’n Urste met zijn Prinses Angela en Ouderenprins Jan d’n Derde met zijn Prinses Leny. De avond vangt aan om 21.00 uur en vanaf 21.30 uur zal de presentatie van de Carnavalskrant plaatsvinden. Daarna is er nog ruim de tijd om gezellig iets te drinken en te dansen op de muziek van de dj die deze avond zal begeleiden. Een ontspannen en gezellige avond, ook voor de niet-Carnavalsvierders onder ons. De toegang is vrij en iedereen is welkom.


Vanaf zaterdag 27 januari wordt de Carnavalskrant gratis huis-aan-huis (uitgezonderd adressen met een zichtbare NEE/NEE-sticker) in het kerkdorp Eersel bezorgd en zullen alle leden van Carnavalsvereniging De Buurlanders loten verkopen voor de Carnavalsloterij. Door deel te nemen aan deze loterij maakt u kans op geldprijzen tot wel € 200,- belastingvrij. De opbrengst van de loterij wordt onder meer besteed aan het jeugdcarnaval en de fruitschalen die bij de langdurig zieke Eerselnaren worden aangeboden.


Met Carnaval op zondag 11 februari wordt in de Carnavalstent op het Carquefouplein te Eersel, samen met de prijsuitreiking van de Buurtgatse Optocht, de uitslag van de loterij bekendgemaakt. Daarnaast wordt de uitslag na de trekking gepubliceerd in weekblad De Hint, op www.cvdebuurlanders.nl en op onze Facebook-pagina “CV De Buurlanders”. Veel wingeluk gewenst en graag tot ziens bij de presentatie van Carnavalskrant De Buurlander 2018!