Welkom bij C.V. De Buurlanders
Home Organisatie Oud PrinseSoos Evenementen Publicaties Contact Foto's
Bezoek ook een onze facebook pagina. Kom gezellig carnavallen in  De Tent

Wegens succes verlengd: feest in de tent op Carnavalszaterdag


CV De Buurlanders biedt wederom een breed scala van activiteiten tijdens het Buurtgatse Carnaval.Buurtgatse Optocht

Traditioneel vindt op zondag de Buurtgatse Optocht plaats. Eerst is om 9.30 uur de Carnavalsmis in de St. Willibrorduskerk, met aansluitend het Carnavalsontbijt in de Carnavalstent. De optocht vertrekt om 13.11 uur en de route is net zoals vorig jaar vanaf het Tien Decemberplein aan de Dijk, over de Markt, Nieuwstraat, Schoolstraat, Gebroeders Hoeksstraat, Dijk en Kerkstraat tot aan de Carnavalstent, waar omstreeks 18.00 uur ook de prijsuitreiking en de trekking van de Carnavalsloterij zullen plaatsvinden.


Een vakkundige jury zal de deelnemers jureren in de categorieën individuelen en duo’s, loopgroepen tot tien personen, loopgroepen vanaf tien personen en wagens. Maar ook het publiek kan aangeven welke creatie zeer in de smaak valt. Hiervoor worden aan het begin van de optocht formulieren uitgereikt. De ingevulde formulieren kunnen worden gedeponeerd in de brievenbus achterop de Prinsenwagen. Onder de ingeleverde publieksjuryformulieren wordt, voorafgaand aan de bekendmaking van de uitslag van de optocht, een prijs verloot.

PROGRAMMA TENT 2018

      

Jeugdbrunch:


Op maandag 12 februari is er weer een jeugdbrunch, aansluitend aan de kinder-optocht. Dit zal zijn vanaf 12.00 uur in de tent op het Carquefouplein.  Alle kinderen en ouders/begeleiders zijn hiervoor uitgenodigd en van harte welkom.

Voor kinderen die aan jeugdoptocht hebben deelgenomen is de jeugdbrunch gratis.

Voor niet deelnemers zijn de kosten € 2,50 voor kinderen en € 3,50 voor begeleiders/volwassenen.

Er is voldoende begeleiding, maar voor de allerkleinsten is een ouder of begeleider wel erg fijn!

Kaartenverkoop bij Primera en bij de Etos.

Kaarten zijn ook te koop bij het inschrijven van deelname aan de optocht. Er worden geen kortingen verleend.Er is in de tent op het Carquefou-plein  op maandag- en dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur het volgende te zien en te beleven:


Maandag: 12 februariDinsdag: 28 februari