Skip to main content
Ons bestuur

CV De Buurlanders Eersel

Even voorstellen

Eric Lavrijsen

Voorzitter
Onze voorzitter en gewaardeerd en actief bestuurslid. Hij is fervent wagenbouwer en uitermate sportief. Eric gaat een uitdaging niet uit de weg. Zijn frisse blik is een welkome aanvulling.

André Jansen

Penningmeester
De penningmeester van onze vereniging. Inmiddels is deze internationaal chauffeur met pensioen. Hij is door deze rol bij verschillende commissies een bekend gezicht.

Marijke verhoeven

Secretariaat
Verzorgt het Secretariaat van CV de Buurlanders, daarnaast nog zeer actief voor de Jeugdraad en organiseert ook nog de Buurtgatse Zittingsavonden. Alsof dat nog niet genoeg is, houd Marijke zich ook nog bezig met de Carnavalskrant.

Frank de Lepper

Bestuurslid
Al jaren bekend binnen de vereniging en houdt zich vooral bezig met alle activiteiten in en om de tent. Hij regelt alles samen met commissie tent om alle activiteiten in de tent zo goed mogelijk te laten verlopen.

Frank Hermans

Bestuurslid
Sinds 2015 lid van de vereniging, begonnen als voorzitter van de commissie optochten en heeft tot 2021 in deze commissie gezeten. In 2019 lid geworden van de Raad van Elf. Als bestuurslid van de vereniging ook zitting in het bestuur van Stichting Tent. Als bedenker van de Contente Optocht met halfvasten zit hij ook in deze commissie.

Nick van de Kerkhof

Bestuurslid
Het jongste lid in het bestuur. Deze brandweerman in hart en nieren houdt zich bezig met PR activiteiten, alle stukjes in de kranten en nieuwsbladen zijn van zijn hand. Daarnaast brengt hij veel nieuwe ideeën in door de jongere generatie te vertegenwoordigen.

Mette Schoormans

Bestuurslid
Lid geworden van de vereniging nadat ze in 2014 prinses is geweest in ons Buurtgat. Al jaren nauw betrokken in de commissie van de zittingsavonden en springt regelmatig bij als tijdelijke commissies hulp nodig hebben. Van jongs af aan zit Carnaval al “in haar bloed”.