Skip to main content
De Club van 111

Parvum non parvae amicitiaepignus !

een klein bewijs van
een niet geringe vriendschap

De Club van 111

Een onvergetelijke carnaval voor iedereen!


Helaas is het lang niet voor iedereen mogelijk om Carnaval te vieren. Gelukkig helpt U als donateur van de club 111 een handje mee, zodat juist deze groep mensen toch Carnaval mee kunnen maken. Mede dankzij uw welwillende jaarlijkse donatie van € 55,55 zijn de vrijwilligers van onze Carnavalsvereniging het komende Carnaval in staat om voor de zieke Buurlanders, de schooljeugd en de ouderen de Carnavalsdagen ook onvergetelijk te maken. Daarmee kunnen ook zij “content” zijn.

CV De Buurlanders organiseert daarom met de Carnavalsdagen, gericht voor deze doelgroepen, activiteiten, zoals de fruitschalen die door de Dorpsprins met de raad van elf en de dansmarietjes bij de langdurige zieke Eerselnaren worden aangeboden, de Carnavalsactiviteiten voor de schooljeugd die worden aangevoerd door onze Jeugdprins met zijn Jeugdraad en natuurlijk de ‘Ouderenavonden’ onder leiding van het Ouderen-Prinsenpaar.

Uw vrijwillige bijdrage wordt door onze Carnavalsvereniging dan ook zeer op prijs gesteld. 

Wenst u de club van 111 te steunen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op!  Alvast enorm bedankt!