Skip to main content
Kreeziefist
en
NEXTprty

Vier avonden Carnaval voor de jeugd

Jeugdcarnaval – avondprogramma: Kreezie en later op de avond..

De jeugd heeft de toekomst! Daarom vinden wij het geweldig dat dit jaar de jeugd ook bij de grote tent terecht kan ‘s avonds, in een aparte jeugdtent welke aansluit aan de grote tent.

Go Kreezie!

Het te gekke Kreeziefist zal net als andere jaren in besloten vorm zijn voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 tussen 18.30 uur en 20.45 uur. De kinderen mogen in deze tijd niet naar buiten tenzij ze worden opgehaald door een ouder. Er is een afgesloten buitenterrein waar de kinderen terecht kunnen voor een snack, hier wordt gezorgd voor toezicht. Behalve de vrijwilligers zijn er tijdens het Kreeziefist geen volwassenen welkom in de jeugdtent, de jeugd bouwt hier een dik feestje!

De entree voor het Kreezie-fist in de tent is dit jaar gratis!

Maar papa’s, mama’s, ooms, tante’s, …., …..  niet gevreesd! Terwijl de kids lekker los gaan op het Kreeziefist kunnen jullie natuurlijk gewoon gezellig aansluiten en een drankje doen in de grote tent.

TO THE NEXTprty!

Vanaf 20.45 uur gaat de jeugdtent open voor de oudere jeugd. Er is een vrije loop mogelijk tussen de grote en kleine tent voor iedereen die nieuwsgierig is naar de andere kant. We gaan ons best doen om met een goede dj en leuke thema’s een gezellig feestje te bouwen samen met de jeugd!

Op zaterdagavond is er een uitzondering en zal er voor de jeugd geen vrije loop mogelijk zijn naar de grote tent. In de jeugdtent is iedereen tussen 12 en +- 19 jaar welkom voor een heus Februarifest! We gaan we er een flink feest van maken!

We hopen dat de Eerselse jeugd ons weer goed weet te vinden zodat we er met z’n allen een onvergetelijk feest van kunnen maken! 

#gratis entree #alcoholvrij #foodtrucks #inenuitlopentoegestaan.

Houd onze social media in de gaten voor meer info: facebook.com/nextprtyeersel en instagram.com/next.prty

Jeugdtent gildeterrein Eersel

Hét feest voor de jeugd van Eersel en omgeving.

Zaterdag 10 t/m dinsdag 13 februari 2024