Skip to main content
Jeugdzitting
CV De Buurlanders

Thema 2024: Sprookjes

Jeugdzitting CV De Buurlanders

… een sprookjestachtige middag !

Het is tijd voor een groot feest in De Muzenval in Eersel, want dan staat de Buurtgatse Jeugdzitting van CV De Buurlanders op de kalender. Een middag voor kinderen van klein tot groot (en natuurlijk ook hun ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, …..). Voorop in de polonaise gaat de Jeugdprins en Jeugdprinses met de Vorst, natuurlijk gevolgd door de Jeugdraad, de dansmarietjes, en de M&M’tjes. Deze keer kun je komen snoepen van onze optredens in het “Buurtgats sprookjeskasteel!”

Programma
Er is gewerkt aan een gevarieerd programma met optredens door en voor kinderen. Het wordt een sprookjesachtig spektakel in ons eigen Buurtgat. Het podium is deze dag voor de jeugd, maar ook in de zaal kan het publiek volop meedoen. Tussendoor kunnen de benen gestrekt worden tijdens het swingen met de dansgroepen of wanneer je aansluit bij de polonaise die voorbijkomt. Bedenk vooraf al een mop of een raadsel en wie weet horen we jou terug tijdens de Moppentrommel in “de ton” op het toneel. Kortom, er is genoeg te beleven, te verbazen en bovenal om van te genieten tijdens deze gezellige theatermiddag!

Kaartjes kopen
De Buurtgatse Jeugdzitting op de zondag na de Irselse Leuter Avonden. Vanaf 13.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Kaartjes kosten slechts € 4,50 per stuk en zijn digitaal te koop via deze website.

Kom jij ook naar het Buurtgats Sprookjeskasteel? Neem dan je papa, mama, opa en oma mee, want ook zij zijn natuurlijk van harte welkom!

Tot ziens bij de Buurtgatse Jeugdzitting!

De Muzenval
Dijk 7 Eersel

Zondag 21 januari 2024

van 14:00 tot 17:00

Zaal open vanaf 13:30 uur

Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders,
kijk op deze site of volg ons op Facebook en Instagram.