Skip to main content
Ontbijt en
Brunch
in de tent

Al sinds jaar en dag organiseren de Oud-Dorpsprinsen en – prinsessen van het Buurtgat het traditionele ontbijt op zondag en de brunch op maandag. Dus kom gezellig naar de tent voor een lekker ontbijt en/of brunch en laat je heerlijk verzorgen door één van de Oud Prinsen of – Prinsessen.

Ontbijt op zondag

Als de mis is afgelopen, zorgen wij dat de tafels in de tent gedekt zijn. Je kunt zo aanschuiven voor een heerlijk ontbijt met diverse soorten brood, (zoet) beleg en natuurlijk wat te drinken. Voor de jeugd  is er (chocolade)melk en voor de wat de oudere jeugd koffie en wat sterkers 😊. De Dorpsprins en -prinses zullen het ontbijt openen en daarna kunnen jullie gaan genieten van een gezellig samenzijn. De dag is nog lang, dus een goede basis is onontbeerlijk!

BRUNCH OP MAANDAG

Op maandag verzorgen wij, na de Jeugdoptocht, een lekkere brunch in de tent. Ook dan verzorgen we alle gasten van een natje en een droogje. Alle deelnemers van de optocht zijn van harte welkom en kunnen hun honger komen stillen. Maar natuurlijk zijn ook de bezoekers van optocht van harte welkom. Een mooie afsluiter van de optocht en goed begin van de kindermiddag.

Toegang

De kaartjes voor het ontbijt en de brunch zijn voor alle gasten € 6,75. (Deelnemers van de Jeugdoptocht krijgen een gratis kaartje voor de brunch via commissie Optocht). Kleine eters tot en met 3 jaar mogen ook gratis komen eten onder begeleiding van hun ouder(s).  De kaarten worden vanaf begin januari verkocht via deze website.

Mocht je als groep graag bij elkaar willen zitten, dan mag je dit mailen naar opgave@cvdebuurlanders.nl. Wij proberen dan rekening te houden met de tafelschikking.

Wij hebben er met allen weer veel zin in en hopen op een grote opkomst!

Tot dan!

Feesttent
Gildeterrein Postelseweg

Gezellig met z’n allen in de tent ontbijten

Zondag 11 februari 2024