Skip to main content
Kick-Off Carnaval
CV De Buurlanders

Als carnaval weer voor de deur staat…

Prinsenbekendmaking in Eersel
Di fisje bouwe we mi mekaor

Op d’n elfde van d’n elfde (za. 11-11-2024) geeft CV De Buurlanders de aftrap voor het nieuwe Carnavalsseizoen met Kick-off Carnaval 2024 in De Muzenval te Eersel. Vanaf 19.30 uur start het programma onder begeleiding van DJ Ruud. De presentatie ligt in handen van Niels Dirks en Jacqueline Schellens. Omstreeks 21.00 uur zal blijken wie de drie nieuwe Prinsenparen van Buurtgat zijn. Hun motto liegt er niet om: Di fisje bouwe we mi mekaor!

Na de bekendmaking zal het feest losbarsten en gaan we maximaal gasgeven, samen met de nieuwe Prinsen en Prinsessen, de Raad van 11, de Jeugdraad en ’t Gevolg. Ook wordt er gedanst door onze eigen dansmarietjes, de minimarietjes en de meiden van Next Level. Het festijn zal uiteindelijk tot in de kleine uurtjes doorgaan. De toegang is gratis en iedereen is dan ook van harte welkom op zaterdag 11 november in De Muzenval. Ben jij erbij?

Vanaf 1 november mag ook de Buurtgatse Carnavalsvlag weer buiten hangen zodat we nog meer in de Carnavalssfeer kunnen komen. Heb jij nog niet zo’n te gekke vlag? Bestel deze dan nu hier via deze website en laat de vlag wapperen in Buurtgat!

Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders, kijk op deze site of volg ons op Facebook en Instagram. 


Een sfeerimpressie van de Kick-Off 2023 staat online. Nog even terugblikken en genieten, klik hier.
Locatie

De Muzenval
Dijk 7 Eersel

Wanneer

Zaterdag 11 november 2023
Start programma 19:30 uur

Voor meer informatie over activiteiten rondom CV De Buurlanders,
kijk op deze site of volg ons op Facebook en Instagram.