Skip to main content
Public Relations

CV De Buurlanders wil graag goed voor de dag komen!

Even voorstellen…


Met een vast team zijn wij verantwoordelijk voor de public relations betreffende alle activiteiten van CV De Buurlanders. Een taak die wij met veel plezier en inzet vervullen. Een korte voorstelronde.

Driek van de Ven is de eindredacteur van onze Carnavalskrant! Vanuit vele hoeken wordt de informatie voor deze krant aangeleverd en ieder jaar weet Driek er met zijn jarenlange ervaring en foto- en DTP-achtegrond weer iets grandioos en professioneels van te maken!

Bastiaan Hommel, onderhoud onze website www.cvdebuurlanders.nl. Een duidelijke website, up-to-date, in de huisstijl van CV De Buurlanders.

Janne Heijkoop verzorgt met veel enthousiasme de communicatie via onze Social Media kanalen. Alle nieuwtjes over aankomende events of andere bijzonderheden kunnen u op deze manier niet ontgaan!

Al onze flyers, kaarten van de diverse evenementen en posters en website worden opgemaakt door Joris de Mol. Hij is de vader van onze huisstijl en een specialist op het gebied van reclame. Dit blijkt ook duidelijk uit zijn werk wat eenieder van u zeker voorbij heeft zien komen. Immers Joris verzorgt heel professioneel, vanuit zijn bedrijf Digi-Z, de reclame voor menig bedrijf in de omgeving.

Nick van de Kerkhof zorgt voor alle artikelen in de media en de coördinatie van alle PR activiteiten. Om de PR activiteiten continue af te stemmen op de actuele gebeurtenissen en evenementen, overleg ik veel met het bestuur. “Gaan als de brandweer”. Voor mij geldt dat letterlijk als manschap A bij de vrijwillige brandweer in Eersel.

Bent uzelf ook actief op het terrein van PR en wilt u ons komen helpen, neemt u dan gerust contact met ons op via onze contactpagina op deze website.

Tot snel bij één van onze gezellige activiteiten!

Met carnavaleske groet,  Team PR

Coordinator Nick