Skip to main content
De Raad van 11

Het visitekaartje van CV de Buurlanders

De Raad van 11

Koen en Jorinde van Hooff

Prinsenpaar 2024: Prins Koen d’n Urste en prinses Jorinde

Marvin Agterberg

Adjudant

Alwin Dingen

Vorst

Gerard Louwers

Emilio Verhoeven

Wouter de Lange

Wil van Oorschot

Toon van den Heuvel

Nick van de Kerkhof

Frank Hermans

Koen van Glabbeek

Koen van Glabbeek

Raoul Maas

Bas Smetsers

Maurits Plas

Patrick de Breet

Koen Louwers

John Louwers

Zin om aan te sluiten?


De Raad van Elf is een commissie van de Buurlanders. Door hun aanwezigheid zijn ze hèt visitekaartje van de vereniging. De Raad van Elf geeft bij vele activiteiten binnen en buiten de vereniging acte de présence. De leden van de Raad van Elf zitten dikwijls ook nog in andere commissies zodat bij vele activiteiten deze groep elkaar tegenkomt. Ook zijn er leden die in andere verenigingen zitten die met Carnaval te maken hebben, we noemen de wagenbouwers.

Omdat er bij de Raad van Elf wel eens leden afhaken, na een groot aantal jaren in de Raad van Elf gezeten te hebben komen er plaatsen vrij. Wij kunnen dan ook altijd nieuwe leden gebruiken die niet in een andere vereniging zitten die met Carnaval te maken heeft. Dit zijn personen die bijna altijd mee kunnen als de Raad van Elf op stap gaat. De Raad van Elf trekt er regelmatig op uit, vooral in de periode van januari tot na Carnaval. Ook daarvoor zijn we actief, zoals bij de Prinsbekendmaking in november en een bezoek aan een andere Carnavalsvereniging. Zoals bij de andere leden van onze vereniging betalen ook de leden van de Raad van Elf bijna alles zelf. Het colbert, de steek en een buitenjas worden door de vereniging verzorgd. Alle consumpties, maaltijden en busreisjes worden door de Raad van Elf zelf betaald. De dames van de leden van de Raad van Elf mogen altijd meegaan als de Raad van Elf er op uit trekt of een vergadering heeft. Ze zijn dan, in hun zelf samengestelde kleding, van harte welkom.

Indien u denkt dat u met deze groep wel een gezellige Carnaval zou willen vieren, neem dan eens contact op met Vorst Alwin Dingen of met Marvin Agterberg (RaadvanElf@cvdebuurlanders.nl). Zij kunnen U alle gewenste inlichtingen geven (De minimale leeftijd is 18 jaar, een maximale leeftijd is niet gesteld zodat bijna iedereen hiervoor in aanmerking kan komen).

Zorg samen met ons dat de Raad van Elf elk jaar de Prins en Prinses in een complete samenstelling kunnen blijven vergezellen!