Skip to main content
Ziekenbezoek

Een ontzettend dankbare activiteit!

Fruitschalenactie tijdens Carnaval

Carnaval is een sociaal feest. Iedereen is welkom om samen feest te vieren. Soms is het niet mogelijk om actief deel te nemen aan het Carnavalsgedruis.

Voor die groep wil Carnavalsvereniging De Buurlanders er ook zijn.

Ieder jaar wordt op zaterdagochtend tijdens Carnaval aandacht besteed aan onze medemensen die door ziekte niet volop mee kunnen vieren in het Carnavalsgevoel.

Het is een ontzettend dankbare activiteit die altijd met plezier wordt uitgevoerd door de Dorpsprins en -Prinses met hun Raad van 11, het Ouderenprinsenpaar met hun Gevolg en de dansmarietjes. Zij trekken er al vroeg op uit om fruitschalen rond te brengen.

Ook worden diverse zorgafdelingen opgesierd met een Carnavalesk bloemstukje. Dit kan mede dankzij Jumbo Eersel en wordt voor een deel gefinancierd uit de opbrengst van de Carnavalsloterij.

Denkt u dat u iemand kent die in Eersel woont en in aanmerking komt voor een fruitschaal, dan kunt u dit aangeven bij onze commissie door een mailtje te sturen naar ziekenbezoek@cvdebuurlanders.nl Graag vernemen wij dan de naam en het adres van diegene. De fruitschaal zal dan bezorgd worden op de zaterdagochtend tijdens Carnaval.

Een warme carnavalsgroet van de commissie ziekenbezoek!

Eersel

09:00 – 12:30 uur

Carnaval
Zaterdag