Skip to main content
Buurtgatse
zittingsmiddagen

CV de Buurlanders

Twee middagen vermaak en gezelligheid!

Op zaterdag 10 februari 2024 en dinsdag 13 februari 2024 van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur vinden in zaal de Eikenburg te Eersel de Buurtgatse Zittingsmiddagen plaats.

De zaal is open vanaf 13.30 uur.

U wordt welkom geheten door onze huismuzikant. Daarna gaat u lekker zitten aan één van onze lange tafels. Een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij krijgt u van ons, voor de overige consumpties kunt u in de zaal munten kopen.

Op zaterdag 10 februari 2024 kunt u genieten van de optredens van de dansmarietjes en drie tonpraters/acts. Het podium wordt gevolgd door oude bekenden met nieuwe acts. Tussendoor is er ruimte voor gezellige praat en wat lekkers. Onze nieuwe geluidsman zorgt voor passende muzikale omlijsting. Uiteraard komen de dorpsprins en jeugdprins met gevolg ook even op bezoek.

Op dinsdag 13 februari 2024 hebben wij wederom een bijna volledig ander programma dan op zaterdag. Dat is het publiek vorig jaar zo goed bevallen, dat we dat erin hebben gehouden! De carnavaleske sfeer is op beide middagen het uitgangspunt. Deze middag wordt u vermaakt door onder andere Stefan Luyten, wegens groot succes en op veler verzoek. Daarnaast zullen de dansmarietjes hun dansen komen showen.

Kaarten kosten 5 euro per stuk (inclusief een kop koffie of thee en lekkere traktaties gedurende de middagen) en zijn verkrijgbaar via:

  • Verkoop op donderdagmiddag 18 januari en 25 januari bij het Stökske en de Eikenburg. Van 15.00 uur tot 16.00 uur zijn daar leden van het Gevolg om u van kaarten te voorzien. Alleen contante betaling mogelijk.
  • Online reserveren via mailadres: ouderencarnaval@cvdebuurlanders.nl (u krijgt de kaarten bij de binnenkomst en kunt ze dan alleen contant afrekenen).
  • Na 25 januari 2024: telefonisch reserveren via Annie en Bert Kennis 0497-514548 (graag na 18.00 uur bellen). Op = Op.

De Buurtgatse Zittingsmiddagen zijn van oudsher voor de oudere Buurlanders en Buurlandinnekes. Sinds enkele jaren mogen wij steeds meer jongere Buurlanders en Buurlandinnekes ontvangen die het gezellig vinden om zittend aan lange tafels en pratend met elkaar te genieten van een carnavalesk programma. De middagen zijn voor oud en wat jonger geschikt!

Wij hopen ook u te mogen ontmoeten op onze Buurtgatse Zittingsmiddagen.

Alaaf en tot ziens!

Organisatie BZM (Buurtgatse Zittings Middagen)

De Eikenburg, Eikenburg 10 Eersel

Zaterdag 10 februari 2024

Dinsdag 13 februari 2024

Alweer de 31ste keer!